Jeugdavond
ParkCity Youth heeft twee groepen namelijk, The Next en The Changers. Zit jij in de eerste, tweede of derde klas van de middelbare school dan mag je bij deze groep aansluiten. Daarnaast is er The Changers voor iedereen die in de vierde klas of hoger zit van de middelbare school. De meetings van The Next en The Changers vinden afwisselend op zaterdagavond plaats. De eerste zaterdagavond van de maand is altijd vrij. Ook heeft The Next een keer per maand een eigen Powerful Message tijdens de preek op zondag. Houdt de agenda in de gaten voor meer informatie.

Youth Celebration
Een paar keer per jaar is er in ParkCity Church een speciale Youth Celebration waarin jeugd uit onze jeugdgroep spreekt en bidt. Deze zondagen hebben een vlotte invulling en zijn natuurlijk voor iedereen toegankelijk! Door dit te organiseren kunnen jongeren groeien in hun gaven en talenten!

Next Generation
Doorgaans elk jaar is er een speciaal programma in ParkCity Church, waarin jongeren met leiderschapscompetentie een jaar lang onder leiding van Remco de Zwart een programma doorlopen, waarin wordt gekeken naar de Bijbel en het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten. Jongeren worden vrijgezet in hun gaven en talenten door het dienen in verschillende teams.