Bestel gratis tickets

Christmas Event 2019

ParkCity Church nodigt jou, je familie en vrienden uit voor alweer de zevende editie van het Christmas Event. Tijdens dit Event kun je genieten van muziek, dans, spoken word en nog veel meer. Beleef kerst met ons mee op kerstavond 24 december 2019 in de Brikke Oave te Brunssum.

Locatie en tijd

Het Christmas Event 2019 vindt plaats in de Brikke Oave te Brunssum.
Adres: Lindeplein 7-8, 6444AT Brunssum

Tijd: 19:00 uur - 20:30 uur
Zaal open: 18:40 uur

ROUTEBESCHRIJVING

Veelgestelde vragen

Op en rondom het Lindeplein is vollop gelegenheid om je auto gratis te parkeren. Denk wel aan je blauwe kaart! Mocht het Lindeplein vol zijn, dan kun je uitwijken naar de zeer grote parkeerplaats aan het Koutenveld. Dit is gelegen op een paar minuten loopafstand van de Brikke Oave. Er is een bushalte aan het Lindeplein, vlak voor de Brikke Oave. Klik hier voor reisinformatie.

Je kunt op dinsdag t/m vrijdag tijdens kantooruren bellen naar ParkCity Church: 045-5709217. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen.

Het is belangrijk dat de Brikke Oave en de organisatie van het Christmas Event weten hoeveel mensen er komen i.v.m. het aantal stoelen en catering. Daarnaast kunnen we je op deze manier informeren over het Christmas Event.

Je kunt je ticket afdrukken en meenemen of deze laten zien op je smartphone.

We willen je vragen om je ticket te annuleren via Eventbrite. Hierdoor komt dit ticket vrij voor iemand anders. Lukt het je niet om je ticket te annuleren? Stuur ons dan een e-mail.

Je ticket kun je ook aan iemand anders geven. Dat is geen probleem.

Yes, English translation will be available. Please let us know in the registration form that you are in need of English translation. Before the start of the event, you can pick up a translation-set at the Info Point.

We vragen je om in het registratieformulier aan te geven dat je afhankelijk bent van een rolstoel. Wij zorgen er dan voor dat er een geschikte plek in de zaal wordt gereserveerd.

De Brikke Oave beschikt over een lift waardoor de zaal voor iedereen goed bereikbaar is.

Nee, er zal geen kinderopvang aanwezig zijn.

De thee en koffie zijn voor alle gasten van het Christmas Event gratis. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Bestel gratis tickets