De voorgangers
Remco de Zwart werd op 34 jarige leeftijd, in januari 2010, voorganger van ParkCity Church. Remco is getrouwd met Mireille en samen hebben ze drie kinderen: Nyomi, Phebe en Joshua. Remco en Mireille hebben, voordat ze gingen trouwen, de 2-jarige fulltime bijbelschool Vorming & Aktie in Ede gevolgd. Dit heeft een goede basis gelegd voor hun bediening. In 1999 trouwden ze en gingen ze wonen in Amsterdam (Remco is geboren en getogen in Noord Holland), maar niet lang daarna voelden ze zich geroepen om naar Zuid-Limburg te verhuizen en te bouwen aan de kerk in Limburg.

Een kerk voor Parkstad
Het is Remco’s verlangen om in Parkstad een kerk te bouwen waar vele mensen het levende geloof in Jezus zullen vinden. “We hebben het beste nieuws ter wereld, en het is de taak van de kerk om deze boodschap ook goed over te brengen”, aldus Remco. Dit merk je ook terug in het spreken van Remco. Op een begrijpelijke en humoristische wijze brengt hij zijn boodschap over. Mireille heeft passie voor dans en geeft leiding aan een aantal dansgroepen in de kerk.