EASTER EVENT 2018
1 APRIL 2018 | 11:00 UUR - 12:30 UUR
Reserveer gratis tickets

Easter Event 2018

The Easter Experience! ParkCity Church viert dit jaar pasen in de Brikke Oave te Brunssum op 1ste paasdag 1 april om 11:00 uur met muziek van de PCC Band, dans, toneel en een korte paasboodschap van Remco de Zwart! Na het Easter Event is er de gelegenheid voor fellowship in de Welcome-Lounge.

Toegang is gratis. Je bent van harte welkom!

Veelgestelde vragen

Op en rondom het Lindeplein is vollop gelegenheid om je auto gratis te parkeren. Denk wel aan je blauwe kaart! Mocht het Lindeplein vol zijn, dan kun je uitwijken naar de zeer grote parkeerplaats aan het Koutenveld. Dit is gelegen op een paar minuten loopafstand van de Brikke Oave. Er is een bushalte aan het lindeplein, vlak voor de Brikke Oave. Klik hier voor reisinformatie.

Je kunt op dinsdag t/m vrijdag tijdens kantooruren bellen naar ParkCity Church: 045-5709217 of mail naar info@parkcitychurch.nl

Het is belangrijk dat de Brikke Oave en de organisatie van het Christmas Event weten hoeveel mensen er komen i.v.m. het aantal stoelen en catering. Daarnaast kunnen we je informeren als er belangrijke zaken zijn om te weten.

Je kunt je ticket afdrukken of laten zien op je smartphone.

We willen je vragen om je ticket te annuleren via Eventbrite. Zodoende komt er een stoel vrij waar iemand anders gebruik van kan maken. Lukt het niet om je ticket te annuleren? Mail dan naar info@parkcitychurch.nl

Je ticket kun je ook aan iemand anders geven, dat is geen probleem.

Yes, there will be English Translation.

Voor kinderen van 4 t/m 8 jaar is een speciaal Kids Event. Voor kinderen onder de 4 jaar is er crèche beschikbaar.

De thee en koffie zijn voor alle gasten van het Easter Event gratis. Daarnaast verkoopt de Brikke Oave diverse snacks.

Reserveer gratis tickets