Men’s Connectweekend 6-8 oktober 2017

Een weekend (6-8 oktober) voor de mannen van ParkCity Church (17 tot 80 jaar) vol diepgang, actie (kanoën en mountainbiken), lol en lekker eten! Dit jaar komt Peter de Zwart, jeugdleider in Nieuw Leven Maastricht bij ons spreken.

Het thema van het weekend is ‘men of honour’.  De bijbel zegt: Weest in broederliefde elkander genegen, in eerbetoon elkander ten voorbeeld,’ (Romeinen 12:10 NBG51). Broederliefde en eerbetoon gaan hand in hand. Cultuur van eer gaat niet om macht maar om  respect voor Gods DNA in elkaars leven. Dit weekend zullen we stil staan hoe wij mannen van eer kunnen zijn en kunnen bouwen aan een cultuur van eer op ons werk, in ons gezin en in de kerk.

Een weekend voor de mannen van ParkCity Church (17 tot 80 jaar) vol diepgang, actie, lol en lekker eten! Dit jaar komt Peter de Zwart, jeugdleider in Nieuw Leven Maastricht bij ons spreken.

Kosten zijn 100 euro pp.
Je kunt je ook alleen voor de zaterdag opgeven zonder te slapen. Dit kost 45 euro pp incl eten en activiteit. Vermeld dit even bij je aanmelding.
Je kunt ook 1 nacht blijven slapen. Dit kost 70 euro pp.

Geef je op via het aanmeldformulier:

-Het bedrag kan contant of met de pin betaald worden bij de bookshop of gestort worden op bankrekeningnummer IBAN: NL42INGB0006526976 t.n.v. ParkCity Church ovv mannenweekend 2017. Je aanmelding is hiermee voltooid.

  • Geef aan of je het hele weekend komt of een nacht of dag. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is overgemaakt op de rekening van ParkCity Church. NL42INGB0006526976 t.n.v. ParkCity Church ovv Mannenweekend 2017. Je kunt ook je betaling pinnen bij de bookshop op zondag na de Celebration

Klik hier voor de locatie: http://www.ardennes-etape.nl/vakantiehuizen-ardennen/Trois-Ponts/Vakantiehuis-Sauna-Jaccuzi-Zwembad-101045-01/